کد خبر :
296
انتشار :
14 - شهریور - 1402
جاسم رستگار در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کنگان
جاسم رستگار در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کنگان اظهار داشت: همه دستگاههای امدادی، عملیاتی خدماتی و سایر دستگاههای اجرایی شهرستان به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی و مطابق دستورالعمل ابلاغی سازمان مدیریت بحران استان ضمن آماده کردن تیمهای امدادی و عملیاتی خود اقدامات و تمهیدات پیشگیرانه را در این خصوص اتخاذ کنند.
وی اضافه کرد: ارسال منظم و به موقع گزارشات وقوع حوادث ظرف مدت حداکثر ۲۴ ساعت و ارزیابی دقیق و واقعی، مستندات و ارائه گزارش خسارات وارده در قالب فرمهای مربوطه حداکثر ۷۲ ساعت بعد از وقوع حادثه به ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کنگان برای ارسال به مدیریت بحران استانداری اقدام کنند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان کنگان خواستار مستند سازی حوادث بر اساس گزارش حوادث مربوطه شد و بیان کرد: برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداریها و دهیاریها و بهداشت و درمان در راستای انجام اقدامات پیشگیرانه و اجرای مصوبات شهرستان ضروری است.
وی افزود: مدیران دستگاههای امدادی، عملیاتی و خدماتی مکلفند در همه اوقات شبانه روز به صورت اضطراری در شهرستان در دسترس بوده و تلفن همراه ایشان پاسخگو، در صورت نیاز به خروج از شهرستان از قبل هماهنگی لازم انجام شده باشد و در صورت عدم پاسخگویی به موقع و مناسب عواقب و تبعات بعدی هرگونه حوادث رخ داده متوجه شخص مدیر دستگاه اجرایی مربوطه است.
رستگار تاکید کرد: با عنایت به بند فوق همه مرخصیها، تا اطلاع ثانوی و اعلام ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان لغو میشود.
وی با تاکید بر استفاده و بهره گیری از توان و ظرفیت نیروهای جهادی بسیج و تشکلهای مردم نهاد در حوزه مدیریت بحران ادامه داد: با توجه به کمبود یک سری امکانات در مواقع اضطراری مقرر شد بیمارستان کنگان به منظور دریافت اقلام مصرفی در مواقع بحران (سرم و دارو) و همچنین جهاد کشاورزی به جهت تأمین آرد مورد نیاز شهروندان به صورت فوق العاده با مرکز استان مکاتبات لازم در دستورکار قرار دهند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان کنگان ادامه داد: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کنگان نسبت به بازدید از سازههای سدهای تأخیری اقدام و نسبت به تعمیر و بازسازی تا قبل از بارندگی سال جاری اقدام کند.
وی با بیان اینکه همه دستگاههای امدادی و عملیاتی نسبت به سوخت گیری، ماشین آلات مورد نیاز در مواقع بحرانی اقدام کنند افزود: جهاد کشاورزی نسبت به اطلاع رسانی به دامداران خود به منظور استقرار در جای ایمن در دستورکار قرار دهد.
رستگار گفت: در همین راستا صندوق بیمه کشاورزان توسط مدیریت بحران جهاد کشاورزی به منظور حوادث احتمالی فعال کند و همه دستگاههای اجرایی نسبت به ارسال لیست امکانات، تجهیزات، ماشین آلات و ظرفیتهای بخش خصوصی تحت امر خود به دبیرخانه مدیریت بحران شهرستان ارسال کنند.
خبرنگار:زینب معین زاده
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نگین جم در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پاسخ به :