اخبار استان

آغاز برداشت محصول نخیلات استان بوشهر از نیمه دوم تیرماه
کد خبر : 1036
انتشار : 08 - تیر - 1404

آغاز برداشت محصول نخیلات استان بوشهر از نیمه دوم تیرماه

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به آغاز برداشت نخستین محصول نخلستان رطب و خارک از نیمه دوم تیرماه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰۰ هزار تن محصول خارک، رطب و خرما از این نخلستان‌ها برداشت شود.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، کبری توکلی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر نخیلات استان بوشهر را افزون بر ۷ میلیون اصله دانست و بیان کرد: بیشترین سطح زیر کشت نخیلات در شهرستان دشتستان قرار دارد و تنگستان، دشتی و جم رتبه‌های بعدی در تولید محصول نخلستان به خود اختصاص داده‌اند.

 

وی استان بوشهر را قطب تولید خرما دانست و بیان کرد: از ۳۹ هزار هکتار نخلستان در این استان پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰۰ هزار تن محصول خارک، رطب و خرما از این نخل‌ها برداشت شود.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به آغاز برداشت نخستین محصول نخلستان رطب و خارک از نیمه دوم تیرماه گفت: از هفت میلیون اصله نخل موجود در استان، امسال پیش‌بینی می‌شود ۸۰ هزار تن خارک و رطب و ۱۲۰ هزار تن خرما برداشت شود.

 

توکلی با اشاره به ثمر رسیدن نخستین محصول نخیلات استان بوشهر اظهار داشت: یکی از مزیت‌های مهم افزایش درجه دمای هوا و شدت گرما به ثمر نشستن محصول نخلستان‌ها در فصل تابستان است و نخستین مرحله برداشت خارک و رطب از نیمه دوم تیرماه در منطقه دشتستان آغاز خواهد شد.

 

وی با اشاره به زیرساخت‌های موجود گفت: استان دارای ۸۳ سردخانه با ظرفیت نگهداری ۷۶ هزار تن محصول است.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر همچنین از فعالیت ۱۷ هزار بهره‌بردار در نخلستان‌های استان خبر داد که در حوزه‌های باغداری، تولید و عرضه محصول خرما مشغول به کار هستند.

 

توکلی به تأثیر تغییرات آب‌وهوا بر زمان رسیدن محصول اشاره کرد و گفت: امسال به دلیل تغییر اقلیم و باز شدن زودتر اسپات‌ها گل‌آذین نخل، زمان رسیدن محصول حدود یک هفته زودتر از سال‌های گذشته است

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نگین جم در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

پاسخ به :