کد خبر :
131
انتشار :
10 - اردیبهشت - 1401
گزارش عملکرد اداره بهزیستی شهرستان جم در سال ۱۴۰۰
ریاست محترم اداره بهزیستی شهرستان جم عملکرد این اداره را در سال ۱۴۰۰ در گفتگو با خبرنگار نگین جم تشریح نمودند.
ایشان اظهار داشتند که در سال گذشته توانستند در بسیاری از موضوعات و خدمت به جامعه هدف، توفیقات خوبی داشته باشند.
حمیدی صفت عنوان نمودند هم زمان با تعهدات دولت در حوزه مسکن و کمک هزینه آن جهت نیازمندان و معلولین اعتباری بالغ بر ۱۱٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال بابت تعمیر ساخت و هزینه رهن پرداخت گردید.در در حوزه پرداخت حق بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی معلولین اعتباری بالغ بر۹۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال پرداخت گردید که ضمن دعوت از تمام کارفرمایان در جهت انجام بکار گیری معلولین و پرداخت هزینه بیمه آنان و تسهیلات خوداشتغالی برای هر نفر مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان و معاف کسر مالیاتهای کارفرمایان کنار بهزیستی قراربگیرند.
در حوزه جذب مشارکت های مردمی که بصورت نقدی و غیر نقدی انجام می گیرد بالغ بر ۱/۷۰۰/۰۰۰/۰۰۰ریال
پرداخت هزینه ازدواج -حق پرداخت انشعابات یا حامل های انرژی ،پروانه ساخت،پروانه فعالیت و توزیع بسته های غذایی مواردی بود که در این سال به جامعه هدف خدمات ارائه گردیده است.
وی همچنین عنوان داشتند که در حوزه خدمات زنان سرپرست خانوار پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی حق پرداخت ودیعه مسکن و اجاره آنها حق پرداخت درمان و تامین لوازم ضروری زندگی نیز با اعتباری بر ۲/۲۰۰/۰۰۰ ریال تامین اعتبار گردیده است.
جهت خدمات به حوزه توانبخشی و معلولین در حوزه درمان و تامین لوازم توانبخشی اعتباری بالغ بر ۲/۴۰۰/۰۰۰ و برخورداری تمام معلولین از خدمات توانپزشکی به نحو مطلوب انجام گرفته است.و همچنین در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد اعتباری بالغ بر ۲/۶۰۰/۰۰۰ریال تامین و در اختیار مراکز قرار گرفته است.
خدمات در حوزه پیشگیری در مراکز ترک اعتیاد تیم های اجتماع محور موسسات پیشگیری و آموزش و برگزاری کلاس های آموزشی و پیشگیری است.ایشان همچنین عنوان داشتند که بهزیستی شهرستان با داشتن چندین مرکز خدمات از جهت مراکز ترک اعتیاد مشاوره ،موسسات خیریه، مثبت زندگی توانستند در سال گذشته خدمات بهتر سریع تر و مثبت تر به جامعه هدف خود ارائه نمایند.
همچنین عملکرد اورژانس اجتماعی شهرستان جم در سال ۱۴۰۰ بدیح شرح است:
آمار کلی: ۴۸۰
تفکیک بخش های اورژانس:
مداخله در بحران: ۲۸۷
خدمات سیار: ۱۲۰
خط ۱۲۳: ۷۳
با توجه به آمار فوق الذکر واحد مداخله در بحران با پذیرش ۲۸۷ نفر که از این تعداد حدود ۲۴۰ مورد( که از این تعداد نیز ۱۹۴ نفر کیس تحت خشونت خانگی که شامل همسر آزاری و کودک آزاری وخشونت سایر بستگان می باشد) جهت مشاوره و مداخلات روانشناسی و مددکاری مراجعه نموده اند. ارجاع ۱۰ مورد به سایر مراکز بهزیستی(امور آسیب دیدگان و مرکز شبه خانواده) جهت نگهداری و بقیه پذیرش ها به صورت راهنمایی و حل مشکل در مرکز ، و نیز ارجاع به سایر ارگان های درون سازمانی و برون سازمانی می باشد.
فعالیت های خدمات سیار : این فعالیت ها که بیشتر به صورت سرپایی در محل مورد نظر می باشد. از طریق خط ۱۲۳ گزارش داده می شود و کارشناسان سیار جهت بررسی موضوع به محل اعزام می شوند، از این تعداد حدود ۵۰ نفر به مرکز مداخله در بحران جهت مداخلات تخصصی تر و انجام مشاوره جهت رفع مشکل ارجاع داده می شوند. وسایر گزارشات با مداخله به موقع کارشناس در محل، حل شده و یا به سایر ارگان های مربوطه ارجاع داده می شوند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری نگین جم در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
پاسخ به :